V mých snech
Anotace: vzpomínky umírajícího
v mých snech
vzpomínky bloudí si smutně
pro tebe pláču
v samotě po tmě
vzpomínky na lásku
mohla být
nikdy už nebude
proto tě proklínám
podivný osude
hrdostí bolest skrytá
láska je tiše bitá
tělo mi umírá
duše se bojí
láska je smutná
láska je mojí
kolik mi zbývá dnů
a kolik bolestí
kde jsi má lásko
vzpomínko na štěstí
neplač má lásko
netvař se smutně
už nejsem sám
už nejsem po tmě
tělo mi umírá
duše je šťastná
možná že naposled
dotkla se krásna
Přečteno 425x
Tipy 6
Poslední tipující: Jana M., ziriant, Myrja
Komentáře (6)
Komentujících (6)