Lítost
prsty pohladím kometu
a jejím prachem posypu zbytky svých snů
aby byly věčné...
zeptám se mraků na cestu
jako smutný pocestný...
dřív než se ztratím v tenatech
zrcadlem rozsvítím ohýnek svý duše
abych neměla 7 let smůly
a snad...mi střepy donesou štěstí
tak už to bývá, ...
v pohádkách...
které sní naivní holky...
je chápu, ale tebe, tebe mi je vážně moc líto
Komentáře (2)
Komentujících (2)