Obchodník s tvým srdcem

Obchodník s tvým srdcem

Anotace: Lásce neporučíš, nevyhraješ s ní v kartách a nelze ji zakoupit....piště prosím alespoň ty komentáře, potěší:-)

Maluji na tebe svobodu
na tvé hrudi kolečka prsty

I ta srna ve tmě sražená
i ta rozhodnout se můsí

Zamiloval jsem si pohodu
Přec cestu zahalují překážek trsy

Ta cesta železná pevně zvolená
A z tvého stínu...
Mé oči se ve tmě dusí

Kouzlíš mi do vlasů pěšinku
tou však nikdo vydat se nemůže

Nevolím osud smutné vrby
Kde narodí se i umřít musí

Najdu v tvém srdci skulinku
To snad cestou k Tobě mi pomůže

Obchoduji s láskou mezi blešími trhy
Kdo koupit si ji půjde...

Na kauci to také zkusím...

Snad konkurence víc dát se nezmůže
Autor Dixie Bechert, 30.07.2007
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Peripetie lásky...

04.09.2007 19:09:00 | Bíša

líbí

Ale přesně vystižené...

28.08.2007 22:04:00 | jiljovský

líbí

Zajímavé, malinko krkolomé

21.08.2007 14:46:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel