Tím
Tím,
že Miluji jen tebe,
ochraňuji tě...
Pro lásku tvou mé srdce tepe...
Jsi mým osudem i snem,
jsi mou láskou pro každý den...
Líbal bych stále tvá ústa,
i krček a ta nejhezčí a nejtajemnější tvá místa...
Miluji tě uplně celou.
Přesně takovou jakou tě samotný bůh stvořil...
Tvé kráse by se nejraději každý dvořil...
Podržím tě i v té nejtěžší chvíli,
ty mě také a to se mi nejvíce líbí...
Lucinko má budu stále s tebou,
držím nad tebou svou ruku ochranou...
Komentáře (1)
Komentujících (1)