Smrtonostná láska
Anotace: I láska může zabíjet
Žena v černém plášti,
černé oči- plné zášti...
a noc
nejčernější tma,
fialové ruce má...
je ji zima
srdce to jediné,
je láskou plné...
měsíc svítí
láska zradila ji!
přišla ke strži...
padá...
Komentáře (1)
Komentujících (1)