...losberundos!!!... přečti si od S&made Venezuelskou telenovelu - u té se uvolníš a šmudla ti pak bude připadat něžný,jako miminko;o)))
02.08.2007 09:24:00 | STIMPRE
... EnTony se koukám bez tebe neobejde ... asi trpí stejnou chorobou ... jo jo je to Kvítko neposedný ...
... ale dnes tě budu mít já ...
01.08.2007 11:00:00 | Marcella
On už frajer čůrá ve stoje a sám! Jen toho svýho maličkýho nedokáže pořádně ukočírovat, takže se "trefuje" i na zeď a lino :-))
01.08.2007 09:39:00 | smudlinek