slzy se mi derou do očí, jako bych ten příběh znala .. co inspiruje básníka? dál báseň mlčí,tak snad abych se za´ň ptala - někomu možná tolik neříká ...
díky, pa!
11.08.2007 22:45:00 | ni.va
Nejen krásná báseň myšlenkově, ale i dokonale dodržená forma, struktura rýmů.
01.08.2007 18:03:00 | G30R63
Možná, že vidění
jí zjevilo se v snu,
teď ví, že znamení
ve světlo změní tmu,
čeká... přiblížení,
lásky políbení...
(ten song si poslechnu)
:o)
01.08.2007 17:46:00 | Cecilka
Možná jsem trochu nechápavá
však zdá se mi ta žena odhodlaná
že maří čas,když jenom čeká
před gesty královskými téměř kleká
jen nemysli,že na ni žárlím,
však čeká-li jen na zázrak
to staví si z písku hrad.
Báseň je psána krásnými verši,já vysoce ji hodnotím,ale se nezlob,je to můj názor-a mlčeti
na odhodlání- té ženy neumím.
01.08.2007 10:48:00 | s.e.n