Pohádka o tom,jak se žije snílkům...
Anotace: ...a právě proto je to věnováno právě Tobě...o někom a o nikom...jo a je divná:D
Pohledem rozpálil jsi všechna úskalí
v groteskách až moc moderních princátek
místo svíček světla z diskoték
a princezny umíraj v nedopalcích cigaret...
/podíval ses dolů,jako by Ti plameny vzaly křídla/
jen jediný obejmutí
za mrkání
doživotí
(za lásku si prostě nemůžem)
...
/pozvedl jsi oči a já se na moment zastavila,jako by mi v nich svitla nějaká hvězda/
bojím se každýho rohu
každýho svítání
slz a dalšího
rozpoznání
...
světlo v letu
tančilo si po chodnících
a nikdo za ním neutíkal
to jen hodiny odbíjely poslední cigaretu
pro poustevníky co jak včera zase musej dál
vždyť pro lásku se nebrečí...
...tak kdo by pro ní umíral???
Přečteno 489x
Tipy 3
Poslední tipující: LisSe, christiana včera neusnula
Komentáře (7)
Komentujících (7)