Srdce trpí
Anotace: Kdo utiší jeho žal???
Začali jsme být
jeden druhému lhostejní
a to jen potvrzuje,
že už nikdy nebudeme stejní...
Láska nás spojila i rozdělila
a našim životům nový směr přidělila.
Ty jdeš vlevo a já vpravo,
koukej jak to hezky vyšlo...bravo!
Nechce se mi tleskat osudu,
ale připadá mi,
že když to neudělám budu mít ostudu!
A tak tleskám,
třeba vašim zlatým přeskám.
Srdce krvácí
a s každou kapkou se
vzpomínky vytrácí.
Je těžké ho utišit...
Kolik toho ješte snese?
Není z kamene přece
i ono má své rezervy,
neber mu naděje poslední...
Komentáře (1)
Komentujících (1)