Už zase...
Anotace: Stále dokola...prostě...už zase...
Nechci si to přiznat,
je konec?
Už zase.
Co mám dělat?
Zazvonil zvonec?
Už zase.
Je to snad osud,
nebo smůla?
Už zase.
Vše jako doposud,
kéž by to byla noční můra.
Komentáře (1)
Komentujících (1)