... až jednou vydám všechny náhradní díly ... a nebudu mít už co dát ... možná mě přejde ten směšný pocit ... že bych za to taky mohl někdy něco dostat ... GNÓsis ... poznání ...
07.08.2007 08:17:00 | JardaCH
krasna... vyraz emocionalni skladnik je velmi inspirujici:-)
06.08.2007 18:08:00 | Stavitel mostu přes Rubikon
Hlubší kombinace lásky... Ráda Tě opět čtu, Šmudlínku, po své pauze... ;-)
02.08.2007 13:48:00 | Levandule