Kouzelník
Anotace: je hodně podobných kouzelníků, kteří čekají, než si je kouzlo lásky najde..
Jsem kouzelník světla a mečů,
bojím se tmy a po čtyřech se vleču
Vítám vás, dámy a páni
však vy víte, máme se rádi
Povězte mi prosím co je a bude
odpověď já hledám prostě všude
čas od času dojdou mi slova
říkám si nevadí zas a znova
Ne,ne,ne,ne,ne,ne,ne,ne,ne,ne,ne nevidím tady tvoje srdce rudé
Ne,ne, tady já nejsem doma
čekám marně na toho, kdo mě pozná..
Dobrý den, ahoj, jak se máš ?
Já se mám skvěle, co mi za to dáš ?
Nevím, nechám si to projít hlavou
mé problémy mnou dále plavou
Cítím kolem hlasy plné síly
To, co nemám, doženu svou pílí
cesta tam a zpět vysílí i vola
co s ním ? - vyhoďme ho z kola..
Komentáře (4)
Komentujících (4)