Zas se chtělo..
Říkal slova zbytečná,
a hladil v nich dál její kůži.
Hlas!
Ruka pevná držela ji,
nechtěl, nechtěl ženský pas.
Říkal slova zbytečná
a objímal ji.
Dával tělo.
Ona těšila se,
a tak zas se ve dvou krásně chtělo..
Komentáře (3)
Komentujících (3)