Anotace: jsem se tak jednou zase procházela v dešti...a napadlo mě tohle...tak komentujte a hodnoťte:-)
Je krásná a smutná...určitě to bolí, ale příjde čas a i ta bolest bude stále slabší až jednou zmizí úplně, věř mi, znám to.
03.08.2007 18:16:00 | čertíček24
ten konec je vážně úžasnej, při posledních dvou slokách mi přeběhl mráz po zádech..
03.08.2007 11:30:00 | Nemůžu zapomenout
Napadlo Tě to moc hezky...smutné ale jinak hezké...jen to neuskutečňovat.
02.08.2007 19:53:00 | Rose.