Po boji
Anotace: Jak je po bitvě mečů.
Sem unaven,
po těžkém boji,
ztrácím síly pomalu,
zranění mam,
shazuji ze sebe zbroj,
meč,
košili,
boty,
upadám do spánku,
krve ztrácím spoustu,
již chápu,
že při boji životním,
mi přibývají jizvy,
na těle i na duši,
láskou má,
opustila mě,
rukou vraha,
který již je v hrobě,
pomsta byla má.
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: Issa
Komentáře (5)
Komentujících (5)