Anotace: :(
tvá báseň mě strašně zaujala tím názvem, jako bys mi mluvila z duše...jen já byl tam dal mužský rod..:))těšil jsem se na ní a musím uznat, že mě nezklamala ani na svým obsahem, právě, že naopak..moc krásné...a z duše mi mluvíš nejen názvem, ale i obsahem...
03.08.2007 11:34:00 | Nemůžu zapomenout