Jednou už tady pro tebe nebudu
Až jednou vzpomeneš si na mě,
budeš chtít zavolat...
šetři síly,
proč se zbytečně unavovat!
Já ten telefon už nezvednu
a když uvidím tvé jméno
na displeji, strachy nezblednu.
Dávno přestala jsem se o tebe zajímat,
ne, nechtěj mě teď dojímat,
co bylo je pryč,
to ty jsi z mého života zmiz!
Ne teď se nechtěj vrátit,
už bych tě nedokázala znovu ztratit!!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)