Anotace: Snaha omluvit se za největší zradu v mojem životě.Nepsala sem to já,ale můj kamarád!
Ty a tvůj kamarád píšete hezky, dokážete pěkně vyjádřit, co máte na mysli, ale zkuste se trochu mrknout na slabiky a rytmus, některé pasáže vám vycházejí vážně pěkně, ale některé naopak celkem kolísají a to kazí celkový dojem básně...Zkuste si přečíst jiné rýmované básně, co tu jsou a trochu si z nich odvodit, jak rytmus vypadá a jak ho docílit, najděte ten svůj, který vám bude vyhovovat nejvíce...Věřím, že vám to půjde lehce a pak je dotáhnete k naprosté dokonalosti...přeji hodně úspěchů...:))
06.08.2007 09:08:00 | Nemůžu zapomenout