Vzpomínám
Anotace: jedna ze starších
Vzpomínám na chvíle, kdy jsi mě miloval.
Jen na ně vzpomínám, čas už je dávno vzal.
Vzpomínám na lásku, na chvíle v obětí.
Už jsou však minulost, nikdy se nevrátí.
Proč jsi mě opustil, našel si jinou?
Můžu za to já? Je to mojí vinou?
Vždy jsem se podobně ptávala sebe.
Dnes už znám odpověď a viním jen Tebe!
Mezi námi to skončilo, život jde dál.
Nevěřím na lásku, tys víru mi vzal...
Komentáře (3)
Komentujících (3)