čekám....
Anotace: vážně čekám už rok..pište komentáře
čekám pořád jen čekám
už mě to nebaví.
Na zprávu od tebe,
máš srdce toulavý.
Proč si se mnou pohráváš,
vzdyt já ráda tě mám.
proč si mě nevšímáš
a já tě postrádám?
Komentáře (2)
Komentujících (2)