Za láskou prošel jsem svět pětkrát dokola
Poznal jsme poznal že je to potvora
Potvora velká však sladká jak med
Zopakoval bych si tu cestu třeba i hned
12.08.2007 19:07:00 | UNDEAD
...šel s hlavou odkrytou a šel bych bosý..
...za trochu lásky...
...já půlku světa též bych šla,
...třeba i bosa......
...kde čekala by věta:
....................MÁm TĚ RÁD!
10.08.2007 13:17:00 | s.e.n
Urcite bude cekat na tebe ta krasna veta... moc Ti ji preji abys ji slysela.
04.08.2007 23:38:00 | carodejka
Sedávej, panenko, v koutě,
a v klidu čekej dál,
probůh,ať nenajdou Tě!
Ač kdos by o Tě stál...
........................................................
Však chceš-li skutečně lásku,
potom jí pospěš vstříc
na něžných křídlech bělásků,
úsměvem ozdob líc!
S krtkem se toulej pod zemí,
ponoř se ke dnu vod,
určitě někde,zdá se mi,
najdeš,co je Ti vhod!
04.08.2007 17:55:00 | Kozoroh 1
Čekání na lásku,
mít v srdci otázku,
jak sladké bude čekání,
jak šťastné bude setkání.
Polibky hodně napoví,
vzájemný pohled očí,
s láskou se celý svět točí,
pohádku láska dopoví.
04.08.2007 10:48:00 | frany73