Láska bolí
Už v tom zase lítám ,
nevím jak dál ,
mé tělo vzkvétá ,
musím to být já.
Zase ke mně přišel ,
a začala láska ,
jednoho dne odešel ,
bylo to tu znova.
Derou se slzy z očí ,
nevím kam jít ,
mé tělo smočí ,
touha někoho mít.
Lásku každý prožívá jinak ,
jdu na příč svému osudu ,
najednou se spustil liják ,
voda se dere do sudu.
Moje nohy mě vedou dál ,
mám pár slov k mému životu ,
on někde stojí opodál ,
nikdy už žít nebudu.
Jen svou touhu mít ,
já už nechci lásku ,
snad to udělat smím ,
nevidat ani hlásku...
Komentáře (1)
Komentujících (1)