Růže a Láska
Anotace: Tak trochu tuctové vyznání lásky :)
Růže
Růže je rudá jak sluneční zář
Je plná pocitů a krásných slov
Připomíná mi tvou nádhernou tvář
Kterou spoře osvítí měsíce nov
Řekne ti jak miluji tě zcela
A jak moc chci s tebou býti
Vtrhla si mi do života jak větrná mela
A jak s tebou chci do smrti žíti
Přečteno 564x
Tipy 1
Poslední tipující: SorrowInMySoul
Komentáře (1)
Komentujících (1)