Střed
Mořem štěstí a pouští slz
S bouří v zádech
Se zrnkem, jenž prokvetlo mnou skrz
Labyrintem hádenek z hlubin
do výšek se těším
a jediná věc, co teď řeším,
jsi ty- moře mého štěstí, pouští slz
bouří v zádech, co mě žene vpřed
Jsi vším, z hlubin až do výšek,
tvoříš můj střed
Komentáře (0)