Anotace: je to text písničky, kterou chci zazpívat pod oknem jedné slečny, jejíž taťulda mě ze srdce nenávidí :)
Možná to je trochu chaotické, ale jako vyznání- dobré. ( vždyť Láska je vlastně takový chaos) Ps: Ramstein by k tomu sedli.
04.08.2007 15:04:00 | čertíček24
Poněkud chaotické, doufej, že pochopí, o čem mluvíš :o)))
Kolega Zweiblumen má pravdu
04.08.2007 13:45:00 | Hesiona-Essylt
... myslím si, že by se to hezky vyjímalo jako song v podání Rammstein - ... jinými slovy ... velmi dobré.
04.08.2007 12:39:00 | Zweiblumen