Pět písmen
V přítmí duše zrozená,
stoupá k srdci blíž,
do marnosti oděná,
byť s nadějí o ní sníš.
Pět písmen do jména,
pod jehlu tetovací,
platí jen jedna měna
a drobné se nevrací.
Polibek náplastí,
na první písmeno,
smysly obestře slastí,
než dopíše se jméno.
Přes oči páska,
jak v dětských hrách,
slepá je Láska,
než překročíš její práh.
Přečteno 478x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (4)
Komentujících (4)