Půlnoc odbyla všechny mé hříchy
zůstanu nahá
bez zbytku pýchy
Krásný. Moc.
19.08.2007 20:19:00 | stupid genius
Já držím pořád palečky,ale jak víš,
ze slepovaného hrnečku špatně se pije
09.08.2007 18:48:00 | Vivi.~2
smývej lásku, co zveš hříchem
čistou vodou
s bosých nohou
při návratu nočním tichem,
na pranýř dej středověký
slib, ten podobá se zradě
dán na lavičce při zahradě,
však dvakrát do téže nevstup řeky
***
Jiří senior
05.08.2007 16:25:00 | j.c.