Ta úchvatná síla
vyšel jsem ven
opustil úkryt hmoty
můj dům
vstříc
větru a noci
dunících
v černých stínech mohutných stromů
ohýbajících se
jako ta stébla trávy letních větříků
ach ta hrůza
ta úchvatná
síla
ta úchvatná
síla
když nastavuji
svou hruď
čelně
a neohroženě proti
ta úchvatná
síla
mého srdce
ta úchvatná
síla
mé lásky k Tobě
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)