Sejde z očí,ale né z mysli
Anotace: Jako vždy-Pavlínko...
Chtěl bych tě držet za ruku,
Dát ti to dlaně prstýnek,
Ukázat ti na nebi polárku,
A věřit,že to bude jak z pohádek.
Proč, jsou lidé naivní,
Proč, je ta láska ovlivní.
Racionálního myšlení nejsou schopni,
Pokud se to dá tak nazvat,
Asi ta láska se jich zmocní,
Se kterou se musí poprat.
Mám v srdci neustále zmatek,
Nevím, jak to skončí,
Chci s tebou být aspoň v pátek,
Avšak vím, že mi to nestačí.
Zlatý měsíc pluje po obloze,
Vím, že tam někde nejsi,
Snad to nezní, až tak stroze,
Když říkám, že tě CHCI!!
Pověz, má to cenu???
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
Komentáře (2)
Komentujících (2)