Anotace: zmeškávám své šance... naprosto čerstvá...
:-)) Stejně trváš na bílým koni, vrtulník je jen zástěrka, to mi nenamluvíš. :-))
06.08.2007 14:04:00 | Bard
už zase
odháníš pár slovy spánek
od mých dveří
-geniální spojení;)..pochvala nejvyššího stupně teda;)
..jinak...ty hloupoučká vílo, princové peřijíždí na bílém koni, jenom tak ho poznáš, kdyby lítali ve vrtuplníku a k tomu bílým...víš kolik takových je?...to by sis ani nevybrala...a tak nějak;)
05.08.2007 22:43:00 | Lizzzie
My jsme asi úplně stejně pitomý... Už se těším až si spolu zase pobrečíme :-)
P.S. Ten princ v bílým vrtulníku se ti poved.
05.08.2007 15:55:00 | lidus