Zklamaná
Anotace: A už mě nebaví se trápit
Zklamaná
Povolila jsem
stavidla své duše,
tok vzpomínek
proudil mi z očí a
omýval mi nezhojené
jizvy na duši
Stisknula jsem kliku
dveří jiných světů,
na krku mi visel klíč
od mého srdce
a skrz mračna obav
na mne vykouklo slunce
lepších zítřků
Snad čeká tam na mě i láska?
Komentáře (2)
Komentujících (2)