Křísni!
Na co si myslíš?
Na louku hořící
Na slunce ve kštici
Na smůlu v kůře
na dobře v hůře
Na co si myslíš?
Na výlet do očí
Na šperky z klokočí
Na lázeň v tůni
Na noční vůni
Na co si myslíš?
Na píseň z ostružin
Na cestu do úžin
Na plamen v tísni...
Až zhasnu, křísni!
Komentáře (3)
Komentujících (3)