Anotace: Další chvíle bez člověka, kterého nosím v srdci a přitom nemohu nic říct a pociťuji, že se mi vzdaluje a já jen sedím a čekám na rozsudek... Nevěděla jsem, do jaké sekce je nejlepší to zařadit, a tak to dávám tady, jelikož vyznání to celkem je...
Ty to vždy umíš tak povedeně jednorázově a reálně popsat..!
Určitě by ses ale neměla zdráhat než bude pryč,protože tvé činy jsou poslední co ti zbývá,a když je neprovedeš,tak ani to ne!
Mysli na to
06.09.2007 23:05:00 | Kávový Poutník
Chtěla bych ti říct nečekej jednej. Jenže ono je to někdy tak těžké a občas to vlastně ani nemá smysl.
06.08.2007 11:55:00 | Lucie Teru
Máš toho v srdci hodně. Tak piš a uleví se Ti. Nikdy není ničemu konec ...
06.08.2007 02:48:00 | Megalo'R