Studnici bezednou
v sobě nalézám
suchopár hasím
sobě i vám
ale pít už nemůžu
okovy čítané
z podkolení jamky
chrpám prostírám
a baleríny dřou
čpím pramenem
proudem vyvěrám
a ty nevíš
nevíš kdo jsem
to já …
zlámané stéblo
Těšení je na mé straně. Na všech mých stranách ... Už aby ... ježiši ...
19.09.2007 07:23:00 | smudlinek
K modrému likéru přidávám pomněnku... na okraj sklenice... místo citrónu ;-)
06.08.2007 13:19:00 | Levandule
Než se zvedneš...můžu tě natřít?
Hmyzí pestrost
pod létající dekou
vyklizuje pozice
i my se bojíme zůstat
i my se bojíme jít
slunce svítí pro všechny
jen naše stíny
nikdy nepoznají
dotek opravdového tepla
zesláblý spalujícími číslicemi
odpočítávám start svých raket
leťte a těšte mou paní
zívám úplněk
riskuji křeče
do čelistí
klidně si zalžu
- na ničem mi nezáleží
odkrojím ze sebe klona
na obětování
možná je jen horko
Namažeme se
06.08.2007 12:47:00 | smudlinek