Anotace: ...
dílem zákeřným hedvábná pavučina zdá se ti?
zkus vidět její účel zas v světle lepším
pozři znovu zkrze růžová sklíčka brýlí a jdi
ne však tam, kde pavouk své přednosti líčí
a pavučina až příliš nápadně růžová se jeví
koukají zde na mušky jen proradné oči liščí
a lákají k sobě ty najivní, co ještě neví
jakou má ve skutečnosti barvu okolní svět.
pouč se z toho a hledej stále dál a dál
ne všichni pavouci zákeřé úmysly mají .)
08.09.2007 11:28:00 | niemante
Cyrile, jdi se vycpat xD
Ne, dobře, já se jdu vycpat... S tím mým čímsi, co si dovoluju vydávat za básničky...
Zase nádherný...
07.08.2007 17:36:00 | Slečna z konce duhy
Tak to mnohdy bývá
když pavouk
mušce nevinné
o lásce
milostné
árie zpívá...
06.08.2007 20:22:00 | Bíša