Bolest

Bolest

Anotace: ...

Pravda někdy opravdu hodně bolí,
je to horší než dostat holí.

Rána na těle bolí pár vteřin, minut, hodin,
rána na duši však déle,pomohl by snad nějaký aladin?

Kéž by existovala kouzla a čarování,
ta,která by zahnala bolest z nešťastného zamilování.
Autor Dádinka, 06.08.2007
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel