Mám a nemám
Mám a nemám,co to pro mě znamená,
miluji a vím koho,
žiju jen pro Tebe,
a ty to nedovedeš ocenit,
to nejkrásnější jsem ti dala!
A ty se ptáš co?
Ty nevíš kolik nocí jsem probděla,
zase odcházíš.
A já nemám jistotu,že se vrátíš,
odcházíš,zamykáš srdce,
a já opět zůstávám sama,
chce se mi volat,
NEODCHÁZEJ A ZUSTAŇ.
Komentáře (6)
Komentujících (5)