Anotace: pro tebe...
Moc pěkná báseň... pěkný nápad... moc se mi to líbí... ale kdyby to bylo trochu propracovanější a delší, bylo by to ještě o chlup lepší, ale fakt... pěknej nápad... =)
08.08.2007 22:22:00 | Miro Sparkus
Takže indán, jo? Ale kdeže, promiň...je hezká, romantická a lehce smyslná....(nebo těžce?)
07.08.2007 14:52:00 | Rybí_kost