Bára
Anotace: O Báře z podzámčí.
Jméno tvé neznám,
od lidí slyšívám,
že nazývají tě Bárou tajemnou.
S rudou růží ve vlasech,
procházíš se parkem,
v podzámčí starém,
kde stromy viděli,
tolik osudů,kolik strastí i slastí životů.
Procházíš se parkem,
samotná jako lísteček poslední,
na stromě než ho vítr shodí,
Kdy naposled viděl sem tě,
Smát se,s přáteli tvými,
u své čokolády oblíbené,
jež sladká má být,
jako tvé polibky.
Komentáře (8)
Komentujících (8)