Tři ořechy stačí??
Pod nebem z ořechového listí
jsi snad pořád a nikdy můj,
vždyť pohádky o Popelkách
končí vždycky dobře,
ale tři oříšky
jsou trochu málo
na svatební cukroví
teď mám v krvi pár kapek vína -
zkouším jak život vlastně vypadá
z pohledu za zrcadlem reality,
za zdí z dřevěného uhlí
nechám překapat pocit
z říše na druhém břehu vnímání
mohou za to snad oříšky??
Nebo snad neúroda citů
v kukuřičném poli
zpustošeném divoženkami,
které sis bez váhání
pustil k tělu
za pár úsměvů a zavlnění těl??
Komentáře (7)
Komentujících (7)