Anotace: Inspirovala mne pohádka Labutí princezna, komentáře potěší. :o)
Labuti pisen zni krajinou
a on ti mysli na jinou
Ty umiras s sipem hrudi
a on jinam ti furt chodi???
to je trestu hodne...
19.08.2007 11:59:00 | UNDEAD
Láska nemusí být vždy šťastná,
ale přesto je moc krásná.
Díky za komentář Mirku. Díky za komentáře vám všem.
11.08.2007 18:47:00 | čertíček24
Smutné,ale krásné!Mirek
Jsem princezna labutí,
volátko mám nadutý,
bílé peří,
v duši smutek,
jeden pták by
z toho utek!
Jak nevěsta nosím šat,
paní noci,
Tys můj kat!
Měsíc,co stříbrně září,
zvyšuje bledost mých tváří,
dnes naposled vypluji,
protože Tě miluji!
A do noci tesklivý
tichý labutí zpěv zní!
Je to píseň poslední,
šíp Tvé zrady z hrudi ční!
Srdce marnou láskou zmírá,
zbude tu jen labuť bílá,
které puklo srdce její,
rackové se tiše smějí..
11.08.2007 01:10:00 | Kozoroh 1
Pěkná, poněkud patetická, ale dá se. I když, co taky člověk může chtít od básničky inspirované patetickou pohádkou..:) Zajímavá.
07.08.2007 21:01:00 | prostě Zuzana