Zhaslo světlo
a tma ti dala jméno
utíkám do ní a křičím...
Zastavil mě čas
tak ostře tiká v nás
dal si mi víc,než se ti zdálo
Miluji tvé oči
co touhou klečí
tak jako ty moje
Budeš mi chybět,teď zvlášť
když máš jméno
co svítí do tmy,jako jedna z hvězd...
Moc pěkně napsáno. Je to výstižné, v něčem málo tajemné a to je na tom i nejlepší. Hodně také propojeno citově. Má to hodně do sebe, napsáno na úrovni. Prostě dobrá práce, jen tak dále. Chválím.