Tolik věcí
Jsi nebe odrážející se v zrcadle rybníku...
Jsi něha čekající v ústrání
Jsi tajné písmenko abecedy
Jsi vítr zpívající ve skulinkách skal...
Jsi jsi chybějící stránkou rozečtené knihy...
Jsi zářivá hvězda padající k zemi...
Jsi vůně šeříku omamující všechny smysly...
Jsi sluneční paprsek hladící po tváři...
Jsi radostná jiskra v očích dítěte...
Jsi první krůček do neznáma...
Jsi zakutálený míč, nově nalezený...
Jsi líbezný ton nikdy nekončící skladby...
Jsi křik vracející se ozvěnou...
Jsi slza kutálející se z pod řas...
Jsi pletený svetr hřející v zimě...
Jsi tma protupující všechno kolem...
Jsi smích znějící od srdce...
Jsi nepopsaný list papíru ležící pod stolem...
Jsi duhou nemající své počátky...
Jsi sněhovou vločkou ležící v dlani...
Jsi...
Přečteno 492x
Tipy 7
Poslední tipující: Judita, Radek.oslov.Šafárik, Rolnička, lucajda89, ztracená
Komentáře (2)
Komentujících (2)