Dvě sklenice
Dvě sklenice k přípitku,
jejichž lesk putuje do tvých očí...
a oťukávají se jako my dva.
Nesměle. Ale jasně.
Ví, co si chtějí říct.
Tak ťukej dál...
(od dívek se to nesluší)
Ale hlavně mě nerozbij...
/Střepy vždy neznamenají štěstí/
Komentáře (3)
Komentujících (3)