Tvé pocity mi nejsou cizí.. nejraději by si býval s ní, ale víš, že to už nejde, rozum to nedovolí.. A snažíš se jinou láskou zahltit tu starou, možná opravdovou..
09.08.2007 15:12:00 | forever
vyrazil jsi mi dech...nádherná báseň, připadá mi, že jsi prožil naprosto to samé co já a každé slovo v tvé básni sedí úplně přesně i na mě...mluvíš mi z duše...
08.08.2007 10:15:00 | Nemůžu zapomenout