Už nic
Z dnešního večera, zase nic nebylo,
jen pár vzpomínek.
Z našeho přátelství, skoro nic nezbylo,
jen pár upomínek.
Z tvého srdce, něco se ztratilo,
jen trochu lásky.
Z tvého úsměvu, něco se vytratilo,
jen ze štěstí vrásky...
_ tak co s tím _ ?
Komentáře (0)