Když u řeky je šero.
Anotace: jedna z mých prvních básniček...
Svítí mi slunce nad hlavou,
a myslím jen ne tebe.
Stíny nad Norskem už tmavnou,
nademnou širé nebe.
Západ rudý barvu ztrácí,
od řeky se přítel vrací,
hned ze snění mne probudí,
rány v srdci snahou hojí.
Nemysli už na ztracené,
vím,že to nechceš slyšet,
to co tě trápí je zatracené,
přestaň na to myslet.
To co neví a nechápe,
že lásku nezmírníš.
Chceš-li vědět kde to vázne,
má láska vždy nešťastná je.
Komentáře (0)