Ať se stane cokoli
Anotace: (d.j).jestli si to někdy přečteš,budeš vědět,že je to o tobě, ber to s rezervou...prosím
Sbírka:
Moje první sbírka básní
Ať se děje cokoliv
S podivnou energií v těle
Pozoruji ty známe vlasy
Jít kupředu za ruce a směle
V očích zbytky nedopité krásy
A ač mluví ze mě alkohol
Ač vím a znám svou šanci
Chci touhu krutou vyzvat na souboj
A lásku k nekonečnému tanci
Rozplývat se v pevné náruči
A srdce cítit bušit
Teď se mi i tma zatočí
Ach, měla jsem to tušit.
Hledám ta správná slova
Hledám každou noc i den
I když už uběhla taková doba
I když zbývá mi jen sen
O tobě,brouku,snad to jednou přebolí
Však mě znáš-ať se stane cokoli...
Komentáře (3)
Komentujících (3)