Dešťové kapky
Anotace: napsáno mé lásce,když mi bylo po něm smutno
Dešťové kapky stékají po tváři,
pak úsměv na rtech zazáří.
Oči září jak modré kamínky,
v nich se promítají vzpomínky.
Na naše společné chvíle,
teď jsou ale tváře bílé.
Do růžova je zabarví jen,
krásný a milý sen.
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: forever
Komentáře (1)
Komentujících (1)