Už
Anotace: Láska je to,čemu dovolujeme aby nám ubližovalo
Už i mezi spoustou lidí,
si připadám sama.
Směju se sice,
vypadám možná šťastná,
ale nejsem.
A den ode dne ztrácím sílu,
a neumím si stím poradit.
Pomoz mi prosím,
vrať smysl mému životu,
a dej mi trochu tvé lásky.
Ráda bych tě znovu za ruku vzala,
tak ráda bych stebou usínala,
do očí se podívala,
jen kdybys mě měl znovu rád.
Komentáře (3)
Komentujících (3)